۱۶ آذر ۱۳۸۳، ۱۸:۲۹

در گفتگو با "مهر" به مناسبت روز دانشجو :

عضو شوراي مركزي كانون دانشگاهيان ايران اسلامي: دانشجويان مهره و ابزار بي اراده ديگران نمي شوند

اگر دانشجويان ابزار دست گروه هاي سياسي شوند و بعضي جريانات چه در داخل و چه در خارج از كشور، بخواهند آنها راجهت دهند، اين به زيان كشور و به زيان خود دانشجويان است و قطعا دانشجويان آگاه تر از اين هستند كه بخواهند مهره و ابزار بي اراده ديگران شوند.

دكتر حسيني عضو شوراي مركزي كانون دانشگاهيان ايران اسلامي و قائم مقام جامعه اسلامي نمايندگان ادوار مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" گفت : جنبش دانشجويي همزاد با تاسيس دانشگاه است و از ابتدا كه دانشگاه در ايران بنيان نهاده شد حركت ها و تحركات دانشجويي وجود داشت كه نقطه اوج و عطف اين حركت دانشجويي را در 16 آذر 1332 مي دانيم كه هم مبارزه با استبداد داخلي و هم با استعمار بود.

وي افزود:در اوج ياس و نااميدي كه بعد از كودتاي 28 مرداد حاكم شده بود، در16 آذر 32 اين بغض در گلو مانده مردم ايران بود كه از زبان دانشجويان فرياد شد و كاملا نشان داد كه دانشجويان در آن شرايط سخت در صحنه هستند و از منافع كشور دفاع مي كنند.

عضو شوراي مركزي كانون دانشگاهيان ايران اسلامي تصريح كرد:اگرچه فراز و فرودها و انشعاباتي در حركت هاي دانشجويي وجود داشته است، اما به نظر مي رسد جنبش دانشجويي در حال ادامه حركت تكاملي و رو به جلوي خود است و حركت تكاملي خود را در عرصه هاي مختلف، از انقلاب سال 57 گرفته تا فتح لانه جاسوسي و جنگ تحميلي تا مشاركت در مسائل مهم داخلي و بين المللي همواره نشان داده است.

اين استاد دانشگاه گفت : اگر چه دانشجويان نبايد مطالبات صنفي خود را رها كنند، اما فقط مطرح كردن مطالبات صنفي چيز خارق العاده اي نيست چرا كه آن نگاهي كه مردم به دانشجويان دارند اين است كه همواره منافع كلان كشور را در نظر گرفته و پيشگام در پيگيري مطالبات ملت باشند.

وي افزود : در سالهاي اخير در زماني كه كساني مي خواستند در دانشگاه سياست زدايي كنند، مقام معظم رهبري تاكيد داشتند كه دانشجويان بايد حتما در مسائل سياسي حضور داشته باشند و داراي بصيرت و بينش باشند و بعد از آن نيز مقام معظم رهبري بحث جنبش عدالتخواهي و مساله نهضت نرم افزاري را مطرح كردند كه در همه اين مسائل دانشجويان مي توانند پيشتاز و پيشگام باشند و به حركت رو به جلو كشور كمك كنند.

قائم مقام جامعه اسلامي نمايندگان ادوار مجلس شوراي اسلامي با اشاره به انتخابات رياست جمهوري گفت : از دانشجويان انتظار مي رود كه در يك فضاي عقلاني و مبتني بر انديشه بحث كنند و رقابت سياسي سالم را با سعه صدر ، تحمل و شكيبايي تمرين كنند و اين اگر باشد كشور به پيش خواهد رفت

کد خبر 136974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha